Krekry na smažení - návod

Aktualizováno

Chcete si připravit lahodné domácí krekry, ale nevíte jak ja to? Připravili jsme pro Vás krátký návod, jak si připravit rychle a snadno tento lahodný pokrm. 

Máte chuť na skvělé čerstvé ještě teplé krekry, ale nevíte jak na to? Potom určitě oceníte náš návod na krekry ke smažení. Tak se pusťme do toho. 

Pro přípravu budete potřebovat:
1) Krekry ke smažení
2) Pánvičku nebo fritovací hrnec
3) Olej

Postup přípravy krekrů

  1. V první fázi je potřeba rozpálit olej na pánvičce nebo fritovacím hrnci na 180-200 °C
  2. Pro otestování správné teploty můžete na pánvičku položit pár testovacích krekrů a pokud máte správnou teplotu, začnou rychle zvětšovat svůj objem
  3. Poté vložte přibližně hrst krekrů na rozpálenou pánvičku a dělejte je přibližně 5-10 vteřin (podle druhu, který děláte

A tím jsou Vaše krekry hotové. Nemusíte je dochucovat, protože jsou výborné i samotné, ale můžete je lehce dosolit, jak je máte rádi. Krekry neobsahují žádné koření a tím se mohou stát ideálním doplňkem ke sladkým i pálivým omáčkám a dipům. 

 
Sledujte nás
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.