Zajímavé alternativy
Popis - Zápalka 1kg
Složení bramborového krekru Zápalka : bramborový škrob, bramborové vločky, sůl
Doporučená teplota smažení: Doporučená teplota smažení: 195 až 205 °C / 7-12s
UPOZORNĚNÍ: Pro dosažení dostatečné teploty doporučujeme snížit množství ohřívaného oleje ve fritovací nádobě. Dlouhé a pomalé smažení při nedostatečné teplotě produkt pouze změní barvu a neexploduje do správného tvaru.
Balení krekrů je skladem v 500g a 1000g balení.
Velké balení po 20 kg v papírovém pytli.
obchodní název a adresa provozovatele potravinářského podniku
Pavel Kovanda, Jílovice 113, 51772 Jílovice u Dobrušky IČ: 73649546, DIČ: CZ8606043325 obchodní název a adresa provozovatele potravinářského podniku@Pavel Kovanda, Jílovice 113, 51772 Jílovice u Dobrušky IČ: 73649546, DIČ: CZ8606043325